Hyvinkään - Nurmijärven senioriopettajat ry

                                                             

 

Jäsenkirjeet

 

 

Uusimman jäsenkirjeen löydät alta tiivistettynä ja kokoinaisuudessaan tiedostona, vanhemmat kirjeet, löydät arkistosta.

          

              Jäsenkirje  2020
              Hei entiset ja uudet jäsenet!

Vuosikokouksessa 10.2.20 valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi uudelleen Arja Jääskeläinen. Hallituksen jäsenistä puolet ovat vuosittain erovuoroisia. Tällä kertaa hallitukseen tuli yksi uusi jäsen, muut erovuoroiset valittiin uudelleen.  Ilmianna itsesi tai kaverisi, joka olisi kiinnostunut hallitustyöskentelystä mukavassa porukassa tai vaikka vain projektiluontoisesti auttamaan tapahtumien tekemisessä. Apua otetaan mielellään vastaan ja vuoden päästä tarvitaan taas uusia jäseniä hallitukseen. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden vaihteessa 285, josta 2/3 hyvinkääläisiä.

Hallituksen yhteystiedot löytyvät kotisivultamme, johon pääset kätevimmin valtakunnallisen  järjestömme OSJ:n kotisivujen www.osj.fi kautta klikkaamalla paikallisyhdistykset palkkia.
OSJ:n sivuilla voit tutustua esim. järjestömme jäsenetuihin, matkoihin ja ajankohtaisiin asioihin. Facebook sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/osjry.

Hyvinkään vanhusneuvostossa edustajanamme on Marja-Leena Kurikko ja varaedustajanamme Marja Terttu Palviainen. Heihin kannattaa ottaa yhteyttä meitä senioreita koskevissa asioissa.
 
Jos joku esim. perheenjäsenesi tai ystäväsi  haluaa ryhtyä yhdistyksemme  kannatusjäseneksi, sen voi tehdä maksamalla kannatusjäsenmaksun 10 euroa yhdistyksen tillille FI 79102930003501 31. Näin pääsee jäsenhinnalla mukaan retkille.  
Toiminnastamme saa kertoa mielellään niille kollegoille, jotka eivät kuulu yhdistykseemme.
 
Voimme osallistua myös esim. seuraavien yhteistyötahojemme tilaisuuksiin:  

Hyvinkään Yhdistykset rywww.hyvy.fitarjoaa Onnensillassa (Siltak.6, Hkää) monenlaista maksutonta ohjelmaa sekä digineuvontaa.  Käypä tutustumassa paikan päällä!

OAJ:n Hyvinkään opettajien ammattiyhdistyksen ja  OAJ:n Nurmijärven opettajien ammattiyhdistyksen tilaisuuksiin voi päästä jäsenhinnalla, jos niissä on tilaa.


HUOM!
Ilmoitathan muuttuneet yhteystietosi ja puuttuvan tai muuttuneen s-postiosoitteesi Kaisu Kyllöselle; kaisukyllonen8(at)gmail.com tai 0400 722 563!

 
Hallitus


 

Jäsenkirje Vuosi Tiedosto
1 2020 Jäsenkirje2-2020.

 

Arkisto